Suksessoppskrift

Sigrid (Raabe) kaster seg på synth-pop-bølgen etter å vært kjent for mer gitarbaserte indie-ting via NRK Urørt. Hun ble oppdaget av Propeller Records, men er nå signert til Island Records. BBC kalte nylig denne singelen for «the hottest in the world», og det er ikke vanskelig å forstå. 

OK, så er den ikke glattpolert som amerikansk synth-pop, men mer rufsete i kantene, slik de liker det i Storbrittania. Det er ikke til å stikke under en stol at stemmen til Sigrid er umiskjennelig lik svenske Zara Larssons, med en touch av Adele, og da er det litt rart at produssent Martin Sjølie velger å lage en produksjon som gjør forvirringen komplett. For all del; lydbildet er lekkert, pop´ete med et britisk sound av klang og hint av 80-tallstrommer.

Men tilbake til sakens kjerne; Jeg liker at råskapen i stemmen til Sigrid kommer frem og at hun viser litt attityd her, i stedet for å være snill pike. Snille piker er kjedelige. Refrenget er unektelig catchy, men verken versene eller refrengene er ultra-originale. Så da må det være kombinasjonen akkurat passe polert pop, rufsete stemme, vokalist med attityd, og original tekst være det som  BBC mener utgjør suksessoppskriften. Det lover i alle fall godt, også i mine ører.