Reisebrev fra amerikabåten 

Singelen «Stornoway», utgitt av visesanger Lars Harald Storebø, handler om emigrantskipet «DS Norge» og dets skipsforlis utenfor Skottland. Lastet med 700 emigranter som hadde satt kurs mot et bedre liv i De forente stater. Tittelen er en referanse til byen hvor de forliste antakelig ble reddet i land. 

Låta, som for tida er å høre på radioen, er alvorstung lik stemningen måtte vært undert en slik overfart, spesielt når skipsforliset er et faktum og deres skjebne virker uunngåelig. 
Singelen er preget av et delikat og diskret felespill som bidrar til et sørgmodig uttrykk, mens en støfast gitar står for fremdriften. En cello understreker det dystre mens en banjo og steele-gitar tilfører en snedig kobling til det forgjettede land, og bidrar til et tydelig country-preg. 
Lars Harald Storebøs stemme er stødig og behagelig å lytte til, og med en god innlevelse forteller han den bitre historien om skipsforliset og skjebnen til Jens Johan Johansen fra Senja. 
Sangen er en fryktelig upassende låt å lytte til i sommerværet, men bør fungere ypperlig på vinylspilleren nå regnet hamrer mot vindusruta og en må trøste seg selv i sitt eget samvær med noen styrkedråper i glasset. 

Artisten jobber med et album som skal være ute til høsten. Da kan vi vente oss mer countrypregede viser på norsk.