Ikke akkurat for barn

Er dette Sophie Elise? 

Det var min første tanke da jeg hørte første verset på hennes nye single «All Your Friends». For, hun låter ikke som på de forrige singlene, hvor diksjonen var bedre og stemmen lysere. Men slik er det vel med ferske, unge vokalister. Stemmen og stilen endrer seg med tida. 

Låta har den moderne VG-lista-sound´en, basert på rolig EDM og kunne godt vært skrevet for Selena Gomez eller Astrid S. Stilmessig legger hun vokalen på førstnevntes, som antakelig også har inspirert sistnevntes stil. 

Tekstmessig ligger den nærmere Lana Del Reys univers, hvor refrenget virkelig røper at det er en svært såret og sårbar person den omhandler. Hvorvidt hun, som har mange barn i sin tilhørerkrets, burde promotere horeri på en slik måte som hun gjør i refrenget, er et spørsmål jeg ikke har interesse av å kommentere videre enn at det ikke akkurat er for barn. 

Produksjonen er proff og det finnes mange dårligere syngeberter enn Sophie Elise rundt i verden. Men den litt utydelige snakkesekvensen mot slutten av låta gir meg litt grøsninger av det ubehagelige slaget fordi den nordnorske aksenten hennes blir så tydelig.