Har tatt igjen seg selv

Jeg skal innrømme, jeg har aldri likt Adele. Ja, hun kan synge og stemmen hennes er ikke ubehagelig å høre på. Både dynamikken, registeret, presisjonen, stemmekontrollen og diksjonen er på plass. Men det er noe med de veslevoksne tekstene til en ung dame på noen og 20 som ser ut som hun er over 40 år.

Nå ser det endelig ut til at livsanskuelsene hennes, tempoet og stilen er i ferd med å nå henne igjen. Singelen Easy On Me, fra det kommende albumet, 30, er en hitlåt det er lett å like, nesten uansett hvilken musikk du digger.
Dette er en tidløs pianoballade med et utrolig catchy allsangrefreng, og låta funker på både intime jazz-scener saåvel som store arenaer.

Selv om sangen gjerne går på repeat her hos meg, klarer jeg ikke å riste av meg at hooket i refrenget ligner på en annen sang jeg ikke klarer å sette fingeren på. Men sånn er det gjerne når materialet ikke i utgangspunktet er veldig originalt laget.