Burde aldri vært utgitt

Beglomeg er et indieband fra Oslo som høres ut som et sysselsettingsprosjekt for rusmisbrukere på rehabilitering. For meg virker det ubegripelig at denne gruppen har vunnet en spellemannpris. 

Singelen Vi kommer fra skogene er dårlig produsert og med elendig lyd. Det hjelper ikke at den var skrevet for Cupfinalen. Utgivelsen høres ut som et dårlig demoopptak fra øvingskjelleren. Vokalen er teknisk svak og låter som en småfull Tom Mathiesen i Prima Vera med tøysestemme. I tillegg høres det ut som om vokalisten synger gjennom en vott. Derfor burde singelen aldri vært utgitt.  Arrangeringen er rotete og melodiføringen gikk ut på dato i 1985, men 80-tallet er visst fremdeles hipt har jeg hørt, og Beglomeg skammer seg ikke over å bruke saxofon på det verste viset. Noe mer enn det tror jeg ikke at jeg skal uttale meg om.