Unorskt og proft

(Tidligere lagt ut under singler)

Thea Oskarsen (20) er en jente fra Ytre Enebakk som forsøkte seg i X-Factor i 2009, og var en av dem som måtte gå gråtende ut av TV-studio, skuffet over ikke å gå videre, selv etter tre forsøk på audition. 
Likevel så produsent David Eriksen (Tone Damli Aaberge) et potensiale i henne, noe som resulterte i singelen «One of a Kind». 
Den hadde et kortlevd liv på radioen. Du husker den kanskje som en mid-tempo dance/pop-låt med et veldig Beyoncé-aktig vers og et Tone Damli-aktig refreng. 

Nå er Thea Oskarsen ute med ny singel, denne gang som Thea Leora. Singelen er produsert av kjæresten Casper Stang , som er en up & coming produsent fra Oslo. 
Låta heter «Badly» og er en ganske «edgy» (les: frisk og moderne) dance-låt med referanser til både J-Lo, Kylie Minogue og Britney Spears, noe som ikke er feil om man ønsker massiv radiotid. 
Thea sier selv at navneskiftet også representerer et hamskifte. Jeg kan ikke helt høre det, ettersom stilen på andresingelen er nokså lik den på førstesingelen. 

Uansett synger Thea som en hvilken som helst superstjerne, og låten kan fint bli en liten sommer-hit her hjemme i Norge. Den er fengende, full av hooks og låter veldig P3- og NRJ-vennlig. Lydbildet er fremdeles litt mer europeisk enn amerikansk, selv om det virker som at det er det amerikanske som er forbildet. Likevel låter det hele veldig unorskt og profft. 

Jeg synes det er rart at verken David Eriksen eller Jan Fredrik Karlsen har vist større engasjement rundt denne talentfulle, unge og lekre dama. Kanskje de er redd hun skal ta innersvingen på Tone. Hvem vet?