Lekkert og forførende

Albumet åpner med en lekker og lettbent jazzpoplåt som oser av sommer, sol og strandliv. Videre lokkes vi inn i et mer voksent spor, lekent og forførende, på tittelsangen. 

Tredje melodi ut er mer mystisk, ettertenksom og laidback, mens nummer fire er et radiopopformat på. 

Andre halvdel av albumet innledes med singelen Walk Away, som er en nedstrippa, luftig og funky soul-ballade. Sangen gir et høflig nikk til Motown-eraen med tverrfløyte og rhodes. 

Videre stifter vi et nærmere bekjentskap med artisten, i form av et nakent vers på Cloudy Weather, og et spartansk men engasjerende andreparti. Lap-steel-gitaren er et friskt og overraskende innslag etter første refreng. 

Overraskende er også kassegitaren og håndtrommen som åpner det tredje siste tracket, Escape - en behagelig og beroligende popsang som tar seg friheter hva gjelder vokalfraseringer - i alle fall i forhold til hva som er vanlig. Her bidrar den bluesy og sobre gitarsoloen med et deilig avbrekk. Her evner sangeren å formidle en eufori vi ikke har hørt i tidligere låter. 

Nest siste bringer variasjon i form av trekkspill, klassisk gitar og bassolo. Artig! 

Skiva avrundes med en intim sak med et ganske tørt lydbilde og personlig tilnærming. 

Dette albumet henter inspirasjon fra alle de store klassikerne innen soul og Rn´B med kvinnelige sangerinner, og vil ikke skuffe om du er en fan av denne typen musikk.