Ingen country-stjerne i alle fall

Lennon Stella (19) er bedre kjent som datteren til Deacon Clayborne i TV-serien Nashville, hvor hun spiller Maddie, storesøsteren til Daphne. Begge opptrer flere ganger sammen og hver for seg i serien. Jentene er også søstre i virkeligheten. Det var nok ikke mange som ikke fikk hakeslepp av stemmene deres, og det er nok ikke rart, ettersom de kommer fra en musikalsk familie. Lennon, som nå er blitt voksen, har signert med Colombia Records og er omtalt som en av artistene man bør følge med på i 2019. 

Singelen Bitch (Takes one to know one) er en elektronisk poplåt som stilmessig ligner veldig på Billie Eilish, men Stellas stemme er lysere og med en noe lysere livsanskuelse. Lennon Stella har en slik stemme og innlevelse at man bare får lyst til å gi henne en klem. Men det gjelder uansett hva hun synger. Bitch er fengende og egner seg på radio, men er ingen Topp 5-låt. 

Låta er rettet mot demografien tenåringer. Dessverre, kanskje, er Lennon ingen country-artist som i TV-serien. Likevel spiller det ingen rolle hva hun synger. Hun kunne ha sunget telefonkatalogen, og det ville hørtes ut som om poesi.