Se hvem som synger

Fredrik Eklund er han svenske eiendomsmegleren fra TV som selger dyre boliger for de rike i New York. Nå har visst kjendislivet gått til hodet på ham, for han nøyer seg visst ikke med å fjolle seg på skjermen. Med singelen It Gets Better beviser han at han i alle fall ikke er i stand til å følge trendene i musikkbransjen, og burde holde seg til eiendomsbransjen.¨ 

It Gets Better er tekstlig sett, en slags hyllest til dem som sliter og kjemper seg gjennom fordommer og ensomhet, et prosjekt man bør støtte. Selve sangen, er en utdatert dance-låt som sikkert kunne blitt en hit for 15-20 år siden, men som ikke har den samme relevansen i dag, utover at dance-musikken er litt hot igjen pga EDM-bølgen. 

Det som overrasket meg positivt er at Eklund faktisk kan synge, og selv om han har en tydelig svensk aksent på versene, er teksten gramatisk korrekt etter hva jeg kan høre, og aksenten er mindre dominerende når han synger enn når han snakker. Innlevelsen er bra og stemmen naturlig, hvilket man bør forvente av en kjendis som har som mål å være genuin og ekte hele tiden. Ikke at han først og fremst er en selger; han har jo greid å skvise inn ett av varemerkene sine; «wiii».